Wandelen in Spanje 🇪🇸 en Portugal 🇵🇹

Bijzondere wandeltochten

Ontdek Portugal te voet

Natuurlijk genieten

Portugal is een uiterst geschikte bestemming voor liefhebbers van wandelreizen vanwege het gevarieerde landschap, de rijke geschiedenis en cultuur, betoverende dorpjes, en niet te vergeten het milde klimaat.

Intensieve samenwerking

Sinds 1 juni 2023 werken we nauw samen met Aarts Wandelreizen en gaan we de komende tijd ook via Luz Verde, mooie en bijzondere wandelreizen in Portugal aanbieden. Voor extra gemak bieden we hierbij ook bagagevervoer tussen de hotels. 

We starten met de historische pelgrimstocht Camino Portugués, omdat we zelf routes gelopen willen hebben voordat we ze als reis aanbieden. Dit voorjaar ’23 hebben we de lokale partners ontmoet en beide varianten van de Portugese Camino gelopen, de klassieke centrale route en de kustroute. Mooie routes vol leuke Portugezen, Spanjaarden en pelgrims.

Een korte beschrijving van de kustroute is te lezen op onze blog En Camino.

Later dit jaar volgen de Rota Vicentina, de kustwandeling naar het zuid-westelijkste punt van Portugal en de Via Algarviana, de route die dwars door de Algarve van oost naar west loopt. Deze en andere bijzondere Portugese wandeltochten zijn nu wel te boeken via Aarts Wandelreizen die met veel enthousiasme en succes al 10 jaar deze wandelreizen organiseert in Portugal.