Bijzondere wandeltochten

Ontdek Portugal te voet

Natuurlijk genieten

Portugal is een uiterst geschikte bestemming voor liefhebbers van wandelreizen vanwege het gevarieerde landschap, de rijke geschiedenis en cultuur, betoverende dorpjes, en niet te vergeten het milde klimaat.

Intensieve samenwerking

Sinds 1 juni 2023 werken we nauw samen met Aarts Wandelreizen en gaan we de komende tijd ook via Luz Verde, steeds meer mooie en bijzondere wandelreizen in Portugal aanbieden.  

We starten met de historische pelgrimstocht Camino Portugués, omdat we zelf routes gelopen willen hebben voordat we ze als reis aanbieden. In het voorjaar van 2023 hebben we de lokale partners ontmoet en beide varianten van de Portugese Camino gelopen, de klassieke centrale route en de kustroute. Mooie routes vol leuke Portugezen, Spanjaarden en pelgrims. In het najaar van 2023 hebben we zowel de kustwandelingen van de Rota Vicentina als de binnenlandse Via Algarviana verkend, gelopen en ervan genoten! De Rota Vicentina is rechtstreeks beschikbaar via Luz Verde.

De andere bijzondere Portugese wandeltochten zijn te boeken via Aarts Wandelreizen waarvoor Guus Aarts met veel enthousiasme en succes al 10 jaar deze reizen heeft georganiseerd.

Een korte beschrijving van de kustroute van de Camino Portugués is te lezen op onze blog En Camino.