Yoga Retreats op maat

Ontzorgen en begeleiden van A tot Z

Een Yoga retreat op maat

Yoga Playa

Lijkt het je wat, je cursisten mee op reis?

We organiseren het graag voor je. Geen zorgen over planning, accommodatie, financiën en alle verantwoordelijkheid die daar mee gepaard gaat. We spreken de taal, kennen de cultuur en hebben betrouwbare lokale partners.

Doen waar je blij van wordt

Als yogadocent word je waarschijnlijk blij van het geven van je lessen en tevreden cursisten. Wil je meer verdieping door hen een yogareis aan te bieden op een mooie locatie in Spanje? Dan doe ik waar ík blij van word: alles van A tot Z voor je regelen.

Retreat op maat

We organiseren samen een retreat die echt bij jou en de groep past. In het programma maken we naast yoga ook ruimte voor bijvoorbeeld meditatie, massage en een aantal andere activiteiten. Van (stilte)wandelingen tot koken, van dans of zang tot schilderen. Alles is mogelijk.

Organiseer het samen met Luz Verde

Persoonlijke begeleiding

We zorgen voor persoonlijke begeleiding tijdens het gehele traject. Tevreden deelnemers en een unieke ervaring, daar gaan we voor!

Communicatie en financiën

Als je besluit om samen op reis te gaan zorgen wij voor alle overleg en communicatie met jou en de groep. Planning, offertes, locaties, vaststellen van reisdata, informatie over de reis, speciale wensen, betaling etc.

Inspiratie

Ter inspiratie een tweetal voorbeelden die we zelf georganiseerd hebben: Costa de la Luz en in 2020 iets dichterbij vanwege de Corona Pandemie, de Ardennen in België

Zeker en verzekerd

We zijn aangesloten bij de Vereniging voor kleinschalige Reisorganisaties (VVKR) en hebben een garantieregeling voor al onze reizen via STO Garant

Alle reizen die we organiseren vallen onder de garantieregeling van STO Garant. Hoe dat werkt? Je leest er hier meer over. En als je wilt kan je de voorwaarden ook downloaden op de website van STO garant.

Wil je meer weten over retreats op maat?

We helpen je graag verder. Dus neem zeker contact op als je over een retreat van gedachten wilt wisselen. Er zijn vele mogelijkheden. Stuur gerust een e-mail, een bericht via de website of whatsapp. En bellen kan ook.

Luz Verde Yoga & Wandelreis

Een paar keer per jaar organiseren we onze eigen yoga & wandelreizen. 

Met veel tijd voor rust, mooie wandelingen, gezond eten en ontspannende yoga sessies. 

Wil je meer weten?