(Her)ontdekking van de Canarische eilanden

Na bijna 9 maanden gewacht te hebben met het opstarten van activiteiten voor Luz Verde Wandelreizen besloten we half november ’20 de Canarische eilanden te verkennen. Half december keerden we terug naar Nederland. Intussen vele contacten en indrukken rijker.

 

We hebben Tenerife, la Palma en la Gomera opnieuw goed bekeken, wandelroutes in kaart gebracht, lokale agenten gesproken. En de eilanden natuurlijk intensief bewandeld. Wat een indrukwekkende eilanden met hun verschillende karakters, prachtige ruige natuur en vriendelijke inwoners. Inmiddels zijn we begonnen op basis van onze ervaringen een paar mooie wandelreizen samen te stellen. Waarover we in de volgende berichten meer over zullen vertellen.

Parque nacional de la Caldera de Taburiente
Uitzicht op los Muchachos vanaf de pico Bejenado op La Palma
Tenerife vanaf la Gomera bij Agulo
Tenerife vanaf la Gomera bij Agulo
El Teide vanaf la Orotava
El Teide vanaf la Orotava, Tenerife
Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email
Share on print

Meld je aan voor blog updates

Meld je aan voor de updates van En Camino en je krijgt bericht als er nieuwe artikelen zijn.

Meer berichten van En Camino